Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde (Kocatepe Hayvan Hastanesi) incelemelerde bulundu.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Kocatepe Hayvan Hastanesini gezerek, Kocatepe Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Musa Korkmaz’dan bilgiler aldı.

İncelemenin ardından AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş başkanlığında yapılan toplantıda Kocatepe Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Musa Korkmaz tarafından hayvan hastanesinin işleyişi, ihtiyaçları ve  planlanan çalışmalar ile ilgili bir sunum yapıldı. Sunum sonrasında hastane ile ilgili hedefler ve planlanan hizmetler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Genel Sekreter İhsan Ceran, Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Zeki Gürler, Kocatepe Hayvan Hastanesi Başhekim Yardımcıları  Dr. Öğretim Üyesi Ebubekir Yazıcı ve Dr. Öğretim Üyesi Fatma Görücü Özbek ile Şube Müdürü İsmail Erol da hazır bulundu.

31 Ocak 2024, Çarşamba 119 kez görüntülendi